Mooie website laten maken

We bespreken uw wensen, layout, huisstijl, kleuren en wat verder ter tafel komt.
Met uw wensen ga ik aan het werk en maak een eerste concept. Mijn ontwerpen zijn altijd maatwerk, vanaf de bodem opgebouwd. Daarom is ieder ontwerp uniek en de ontwerpen divers! Als het concept klaar is kunt u het bekijken. Het hele proces is online te volgen.

Nog even de puntjes op de i zetten, wat moet er veranderd worden, of wat moet er nog bij komen. Het concept is pas klaar als u en ik helemaal tevreden zijn. Dan pas kan ik uw website verder afbouwen en afronden.

Geen Wordpress

Waarom gebruik ik geen Wordpress?

Nadelen van Wordpress:

- Veel plugins - het kan uw website trager maken.
- Hacker gevoelig. Wordpress is een open source systeem wat aantrekkelijk is voor hackers.
- Vaak updates, het bijhouden kan vergeten worden waardoor soms plugins niet meer goed werken.
- Geen gemakkelijk beheersysteem, zeker niet makkelijk voor een leek.
- Templates zijn vaak herkenbaar als zijnde Wordpress websites. Eigen ontwerp is flexibeler.

Waarom zou u kiezen voor een Wordpress website met ingewikkeld beheerstysteem. Ga voor makkelijk; website en beheer (closed source) op elkaar afgestemd. Wat u ziet is wat u krijgt.

Domeinnaam en Hosting

Uw website is afgerond en klaar voor het internet. Misschien hebt u al een domeinnaam met bijbehorende hosting. Heeft u dat nog niet, geen nood, ook uw domeinnaam en hosting kan ik voor u regelen! Makkelijk toch?

Hosting inclusief domeinnaam kost u 30 euro per jaar. Voor een website met ssl certificaat (https) betaalt u 10 euro meer. Hebt u al een host en domeinnaam? Ook prima. Ik zet uw website onder uw domeinnaam online.

Jane, je werkwijze is duidelijk, maar wat kost het me nu allemaal?

Ik hoor het u zeggen en natuurlijk is het belangrijk om de kosten te weten. Het hangt wel af van wat uw wensen zijn. Wilt u een eenvoudige website of gaat u voor een uitgebreide website met Blog of misschien wel een Shop. Ik kan daarom niet echt een prijs noemen, maar ik kan u wel verklappen dat de vanaf prijs voor een website 395 euro is.

Valt mee toch?

Voor die prijs heeft u een responsive website. Responsive betekent dat uw website ook mooi te bekijken is in uw telefoon, op uw tablet, op uw laptop en op uw desktop. Ik maak er een fotoalbum of slideshow of nieuwsberichten in.
Social media
natuurlijk... en meer.

O, voor ik het vergeet; om uw website zelf te kunnen beheren krijgt u er een beheerstysteem (met handleiding) bij. Zo makkelijk, echt! Kinderlijk eenvoudig.

Laat mij uw website wensen weten en ik maak u graag vrijblijvend een offerte.

Wat mijn klanten zeggen

Antoinette-hss.nl

Haar geduld en creatieve ideeën heb ik als zeer prettig ervaren. Ik ben ontzettend tevreden met het eindresultaat. Zelfs nu, na een paar jaar, kan ik altijd terecht bij haar voor uitleg of advies. Zeer aanbevelingswaardig!

Nog even in mijn portfolio kijken?

Offerte laten maken >>

Tot gauw.

Design JS

0623814537

info@design-js.nl

Volg mij op facebook

Contact

  • Design JS
  • Klumperkamp 19
  • 7214BA Epse
  • T. 0623814537

Webdesign

Maatwerk websites

Gemakkelijk te beheren

Eenmalige kosten